Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Alimardanova, Mariam"'
Autor:
Tlevlessova, Dinara1 tlevlessova@gmail.com, Alimardanova, Mariam1, Bakiyeva, Venera1, Altayeva, Balgyn1
Publikováno v:
ScienceRise. 2023, Issue 3, p26-40. 15p.
Autor:
Alimardanova, Mariam1, Tlevlessova, Dinara1, Petrenko, Elena1 2.petrenko.elena.1@mail.ru, Brindyukova, Alexandra1
Publikováno v:
ScienceRise. 2023, Issue 1, p48-54. 7p.
Autor:
Alimardanova, Mariam1, Tlevlessova, Dinara2, Syzdykova, Laila2, Karlygash, Abdieva2, Petrenko, Elena1 2.petrenko.elena.1@mail.ru, Brindyukova, Alexandra1
Publikováno v:
ScienceRise. 2023, Issue 1, p35-47. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alimardanova, Mariam1 alimardan.m.atu4@mail.ru, Shunekeyeva, Alma1 alma-shunekeeva@mail.ru
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2022, Vol. 16 Issue 1, p750-764. 15p.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 285, p 05003 (2021)
The primary aim of this paper is to explore the nutritional value of fermented milk drinks from a goat. A vegetable component was used as fillers, including amaranth flour, flour from kumarshik, fruit and berry filler: irga, black chokeberry, and bla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8d216c26bd3413192a342a6704e73ec
Publikováno v:
ScienceRise, Iss 2, Pp 40-46 (2021)
The object of research is the cream cheese, elaborated using vegetable raw materials. Investigated problem: This article provides information on the biochemical composition of leaves of A. odorum. The leaves of wild onions revealed a high content of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 4 No. 11(112) (2021): Technology and Equipment of Food Production; 73-81
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 4 № 11(112) (2021): Технологии и оборудование пищевых производств; 73-81
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 4 № 11(112) (2021): Технології та обладнання харчових виробництв; 73-81
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 4 № 11(112) (2021): Технологии и оборудование пищевых производств; 73-81
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 4 № 11(112) (2021): Технології та обладнання харчових виробництв; 73-81
Processed cheeses belong to food products of high nutritional and biological value. Bioflavonoids, which are widespread in higher plants and have a number of unique properties, are practically not found in traditional processed cheese chunks. Quercet
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.