Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Alieva G.A."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 41, Iss 2, Pp 47-54 (2016)
The compositions of aroma compounds of alcoholic beverages derived from distillates include the same basic groups of volatile compounds - alcohols, esters, acetals, aldehydes, volatile acids. However, their proportions and content vary considerably a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eccd86dfa0984e899f6a021500b9d755
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 40, Iss 1, Pp 24-31 (2016)
Fermentation processes are crucial in the formation of the organoleptic properties of fruit distillates. They are based on the activity of cultural yeasts of Saccharomyces type. During their metabolism in addition to ethanol, the main part of volatil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f1d4c216121435eb6b4187647350a0b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asadov, Z.1, Akhmedova, G.1 a_gulnara@hotmail.com, Aga-Zadeh, A.1, Nasibova, Sh.1, Zarbalieva, I.1, Bagirova, A.1, Ragimov, R.1
Publikováno v:
Russian Journal of General Chemistry. Dec2012, Vol. 82 Issue 12, p1916-1927. 12p.
Publikováno v:
Nanotechnologies in Russia; Aug2009, Vol. 4 Issue 7/8, p475-479, 5p