Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Alicyclobacillus spp"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jinjin Pei, Wengang Jin, Jinze Wang, Yigang Huang, Xinsheng Li, Hongxia Zhang, Yonggui Zhang, Amer Ramadan, A. M. Abd El-Aty
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Consumers prefer natural over synthetic chemical preservatives on a food label. Therefore, it is crucial to ensure the safety and efficacy of such natural preservatives. The emergence of heat-resistant spore-forming Alicyclobacillus spp. has been ass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b22b2e36d4a4ad58ae25e249391481e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hayes, Phyllis E.
In recent years, there has been considerable research focus on natural plant phenolics. They are present as key contributors to the flavour of food and beverages and are also proven to function as antioxidants, providing a wide range of physiological
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::78d3c7cb0c7233e360b900aadf08c294
https://hdl.handle.net/10468/11855
https://hdl.handle.net/10468/11855
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miguel Machinski Junior, Márcia Maria dos Anjos Szczerepa, Tânia Ueda Nakamura, Eliana Harue Endo, Arildo José Braz de Oliveira, Celso Vataru Nakamura, Jane Martha Graton Mikcha, Benício Alves de Abreu Filho, Kathielle Luiza Mucellini, César Armando Contreras Lancheros, Regina Aparecida Correia Gonçalves, Fabiana Richard, Érica Benassi Zanqueta
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 9; e16310917907
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 9; e16310917907
Research, Society and Development; v. 10 n. 9; e16310917907
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 9; e16310917907
Research, Society and Development; v. 10 n. 9; e16310917907
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Alicyclobacillus spp. is composed of Gram-positive, aerobic, thermoacidophilic, endospore-forming bacteria that cause food and beverage spoilage. The presence of Alicyclobacillus spp. may result in the production of guaiacol, which leads to sensory c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.