Zobrazeno 1 - 10
of 276
pro vyhledávání: '"Ali, J.M."'
Autor:
Aktuerk, D., Ali, J.M., Badran, A., Balmforth, D., Bleetman, D., Brown, C.S., Suelo-Calanao, R., Cartwright, J., Casey, L., Chiwera, L., Fudulu, D., Garner, M., Gradinariu, G., Harky, A., Hussain, A., Hutton, S., Kew, E.P., Loubani, M., Mani, K., Martin, J., Rochon, M., Moawad, N., Mohamed, S., Muretti, M., Murphy, G.J., Olivieri, G.M., Paglinawan, I., Quijano-Campos, J.C., Rizzo, V., Robertson, S., Rogers, L.J., Roman, M., Salmon, K., Sanders, J., Talukder, S., Tanner, J., Vaja, R., Zientara, A., Green, S., Miles, R., Lamagni, T., Harrington, P.
Publikováno v:
In Journal of Hospital Infection December 2020 106(4):812-819
Autor:
Azwar Azwar, Hisbullah Hisbullah, Ahmad Irgi, Wari Julyadi, Adisalamun Adisalamun, Mukhlishien Mukhlishien, R. Nasrullah R. Nasrullah, Abubakar Abubakar, M.F. Zanil M.F. Zanil, J.M. Ali J.M. Ali
Publikováno v:
Jurnal Serambi Engineering, Vol 7, Iss 1 (2022)
Yoghurt is a pro-biotic beverage produced from the fermentation process of milk, namely from vegetable milk (soy milk) or animal milk (goat's milk and cow's milk). During the fermentation process, the chemical reactions that occur will turn milk into
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eba40f4dc4b2409bb32c97398f74e8b9
Publikováno v:
In Transplantation Proceedings October 2016 48(8):2565-2570
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Materials Science in Semiconductor Processing April 2013 16(2):424-428
Publikováno v:
Saudi Journal of Kidney Diseases and Transplantation, Vol 24, Iss 5, Pp 1039-1043 (2013)
To determine the safety and efficacy of the practice of renal allograft biopsy and verify its impact on the management of kidney transplant patients presenting with graft dysfunction, we studied 50 renal allograft biopsies of 47 adult patients (38% m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc368ebf882949dca8d20d470753b2ce
Autor:
Azwar Azwar, Hisbullah Hisbullah, Ahmad Irgi, Wari Julyadi, Adisalamun Adisalamun, Mukhlishien Mukhlishien, R. Nasrullah R. Nasrullah, Abubakar Abubakar, M.F. Zanil M.F. Zanil, J.M. Ali J.M. Ali
Publikováno v:
Jurnal Serambi Engineering. 7
Yoghurt is a pro-biotic beverage produced from the fermentation process of milk, namely from vegetable milk (soy milk) or animal milk (goat's milk and cow's milk). During the fermentation process, the chemical reactions that occur will turn milk into
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.