Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Alhelli, Amaal M."'
Autor:
Alhelli, Amaal M., Abdul Manap, Mohd Yazid, Mohammed, Abdulkarim Sabo, Mirhosseini, Hamed, Suliman, Eilaf, Shad, Zahra, Mohammed, Nameer Khairullah, Meor Hussin, Anis Shobirin
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 15 December 2016 1039:66-73
Autor:
Mohammed, Nameer Khairullah1 (AUTHOR), Alhelli, Amaal M.2 (AUTHOR), Meor Hussin, Anis Shobirin3,4 (AUTHOR) shobirin@upm.edu.my
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Mar2021, Vol. 44 Issue 3, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alhelli, Amaal M.1,2 amaalalhelli@yahoo.com, Mohd Yazid Abdul Manap1,3 myazid@upm.edu.my, Mohammed, Abdulkarim Sabo1 karimsabo@upm.edu.my, Mirhosseini, Hamed1 hamedmi@upm.edu.my, Suliman, Eilaf1 eilafsuliman@gmail.com, Shad, Zahra1 mojgan.shad@gmail.com, Mohammed, Nameer Khairulla1 nameermohammed5@gmail.com, Meor Hussin, Anis Shobirin1,3 shobirin@upm.edu.my
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Nov2016, Vol. 17 Issue 11, p1872. 23p. 1 Diagram, 4 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammed, Nameer Khairullah, Meor Hussin, Anis Shobirin, Tan, Chin Ping, Abdul Manap, Mohd Yazid, Alhelli, Amaal M
Publikováno v:
International Journal of Food Properties; 2017 Supplement, Vol. 20, pS2395-S2408, 14p, 1 Black and White Photograph, 4 Charts, 1 Graph