Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Alheiro, Joana"'
Autor:
García-Díez, Juan1 (AUTHOR) juangarciadiez@gmail.com, Alheiro, Joana1 (AUTHOR), Falco, Virgílio2 (AUTHOR), Fraqueza, Maria João3 (AUTHOR), Patarata, Luís1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. Apr2017, Vol. 29 Issue 2, p117-125. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Dissertação de Mestrado em Biotecnologia e Qualidade Alimentar Os enchidos são produtos que devido ao seu processo de fabrico são considerados produtos seguros. No entanto, já foram referenciados algumas toxinfeções alimentares neste tipo de p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cd694f44edf53465e9c59336360f74a2