Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Algarni Eman"'
Autor:
Badawy Waleed Z., Al-Dalain Sati Y., Abdelaziz Manal, Elgabaly Alaa A., Morsy Osama M., Sami Rokayya, Alshehry Garsa, Aljumayi Huda, Algarni Eman, Abushal Suzan A., Almehmadi Awatif M., Bedaiwi Ruqaiah I., Kadi Roqayah H., Baakdah Fadi, Aljahani Amani H., Morsy Mohamed K.
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 82-8 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18c63257cdbe47d7bac9c9a31216eeb9
Autor:
Mohamed, Laila A. *, Dosoky, Waleed M., Kamal, Mahmoud, Alshehry, Garsa, Algarni, Eman H., Aldekhail, Nasser M., Mohamed, Hanan S., Abd El-Hack, Mohamed E., Farag, Soha A.
Publikováno v:
In Poultry Science July 2024 103(7)
Autor:
Ahmed, Eman M. *, Attia, Adel I. *, Ibrahem, Zenat A. *, Alshehry, Garsa, Algarni, Eman H., Aldekhail, Nasser M., Abd El-Hack, Mohamed E. *
Publikováno v:
In Poultry Science July 2024 103(7)
Autor:
Abd El-Hack, Mohamed E., Kamal, Mahmoud, Altaie, Hayman A.A., Youssef, Islam M., Algarni, Eman H., Almohmadi, Najlaa H., Abukhalil, Mohammad H., Khafaga, Asmaa F., Alqhtani, Abdulmohsen H., Swelum, Ayman A.
Publikováno v:
In Toxicon October 2023 234
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdel-motaal, Heba, Abdelazez, Amro, Wang, Peikun, Abady, Ghada, Abozaed, Shaima, Ye, Bin, Xu, Linan, Zhao, Yuzhong, Niu, Jianrui, Alshehry, Garsa, Algarni, Eman, Aljumayi, Huda, Zhang, Xinglin
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Jun2024, Vol. 10 Issue 6, p309, 26p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdelazez, Amro, Melak, Sherif, Abdelmotaal, Heba, Alshehry, Garsa, Al-jumayi, Huda, Algarni, Eman, Meng, Xiang-Chen
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Apr2024, Vol. 30 Issue 3, p239-250, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.