Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Algan Cavuldak, Özge"'
Publikováno v:
In Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants February 2021 20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; 20240101, Issue: Preprints p1-20, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LEVENT, Hacer, ALGAN CAVULDAK, Özge
Publikováno v:
Volume: 15, Issue: 3 300-307
Akademik Gıda
Akademik Gıda
Fermentation technology is one of the oldest and most economical methodsof food production and preservation. Fermented foods are widely produced andconsumed worldwide because of their beneficial effects on human health. Theyhave superior properties i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::360e3c407c5cb2d4f9001b4e49894fa0
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/31629/345273
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/31629/345273
Publikováno v:
Separation Science & Technology; 2020, Vol. 55 Issue 10, p1813-1828, 16p
Autor:
Algan Cavuldak, Özge
Çalışmada, 2010 ve 2011 yıllarında ülkemiz bağlarından hasat edilen Boğazkere, Öküzgözü ve Shiraz üzümlerinden üretilen şaraplara uygulanan mikrooksijenasyon işleminin şarapların fenolik yapısı, antioksidan özellikleri ve duyus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::f6becf10f13db5831bc8e78c377daf03
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/46806
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/46806
Autor:
Algan Cavuldak, Özge1 (AUTHOR) ozge.ac@beun.edu.tr, Vural, Nilüfer2 (AUTHOR), Akay, Mehmet Abdulkadir3 (AUTHOR), Anlı, Rahmi Ertan4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Aug2019, Vol. 42 Issue 5, pN.PAG-N.PAG. 1p.