Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Alfaro, Alexandre da Trindade"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moura, Heloisa Cristina de, Novello, Cláudio Roberto, Alfaro, Alexandre da Trindade, Barddal, Helyn Priscila de Oliveira, Alfaro, Evellin Balbinot, Düsman, Elisângela
Publikováno v:
Brazilian Applied Science Review; Vol. 4 No. 3 (2020); 1421-1436
Brazilian Applied Science Review; v. 4 n. 3 (2020); 1421-1436
Brazilian Applied Science Review
Brazilian Journals Publicações de Periódicos e Editora Ltda
instacron:FIEP
Brazilian Applied Science Review; v. 4 n. 3 (2020); 1421-1436
Brazilian Applied Science Review
Brazilian Journals Publicações de Periódicos e Editora Ltda
instacron:FIEP
Os glicosaminoglicanos (GAG´s) são polissacarídeos aniônicos, lineares, compostos basicamente por hexosamina, ácido urônico e galactose. São eles o sulfato de condroitina (CS), sulfato de dermatana (DS), ácido hialurônico (HA), sulfato de qu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e78a8b0311bf198acd930a04e539940b
https://ojs.brazilianjournals.com.br/ojs/index.php/BASR/article/view/10529
https://ojs.brazilianjournals.com.br/ojs/index.php/BASR/article/view/10529
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Veterinary Medicine; Vol. 36 No. 4 (2014); 383-388
Revista Brasileira de Medicina Veterinária; v. 36 n. 4 (2014); 383-388
Brazilian Journal of Veterinary Medicine, Vol 36, Iss 4, Pp 383-388 (2014)
Brazilian Journal of Veterinary Medicine
Sociedade de Medicina Veterinária do Estado do Rio de Janeiro (SOMVERJ)
instacron:SBMV
Revista Brasileira de Medicina Veterinária; v. 36 n. 4 (2014); 383-388
Brazilian Journal of Veterinary Medicine, Vol 36, Iss 4, Pp 383-388 (2014)
Brazilian Journal of Veterinary Medicine
Sociedade de Medicina Veterinária do Estado do Rio de Janeiro (SOMVERJ)
instacron:SBMV
Bigolin J., Weber C.I. & Alfaro A.T. [Action of different agents on lipid oxidation of mechanically deboned chicken meat.] Ação de diferentes agentes sobre a oxidação lipídica de carne mecanicamente separada de frango. Revista Brasileira de Medi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::11b274d1990ee02a7aa6ac01436632d2
http://rbmv.org/index.php/BJVM/article/view/539/411
http://rbmv.org/index.php/BJVM/article/view/539/411
Autor:
Silva, Carlos Eduardo da, De Carli, Caroline Giani, Melati, Janaína, Alfaro, Alexandre da Trindade, Marchi, João Francisco, De Souza, Nilson Evelázio, Oliveira, Débora Francielly de, Tonial, Ivane Benedetti
Publikováno v:
Revista Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria; 2018, Vol. 38 Issue 3, p111-119, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.