Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Alfalfa protein"'
Publikováno v:
In Food Research International February 2025 201
Autor:
Małgorzata Kwiecień, Anna Winiarska-Mieczan, Anna Danek-Majewska, Katarzyna Kwiatkowska, Robert Krusiński
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 4, Pp 100974- (2021)
The aim of this study was to determine the effect of addition of alfalfa protein concentrate (APC) at the dose of 15 g or 30 g per 1 kg on the chemical composition, fatty acid profile, dietary value, and antioxidant status in muscles and serum of Ros
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fa489b05d59475a82c82a711370bb11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sabrine Kobbi, Rafik Balti, Ali Bougatef, Guillaume Le Flem, Loubna Firdaous, Muriel Bigan, Gabrielle Chataigné, Semia Chaabouni, Pascal Dhulster, Naima Nedjar
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 18, Iss , Pp 703-713 (2015)
The present paper reports on the isolation and characterization of novel bioactive peptides by the hydrolysis of RuBisCO proteins. Antibacterial activity was evaluated against Gram-negative (Escherichia coli and Salmonella enterica) and Gram-positive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cf7a09036f046ce9cb670c3f1a0c883
Autor:
Trine Kastrup Dalsgaard, Sandra Beyer Gregersen, Anders Hauer Møller, Marianne Danielsen, Marianne Hammershøj, Caroline Nebel, Signe H. Nissen, Jesper Malling Schmidt, Lene Stødkilde
Publikováno v:
Nissen, S H, Schmidt, J M, Gregersen, S, Hammershøj, M, Møller, A H, Danielsen, M, Stødkilde, L, Nebel, C & Dalsgaard, T K 2021, ' Increased solubility and functional properties of precipitated Alfalfa protein concentrate subjected to pH shift processes ', Food Hydrocolloids, vol. 119, 106874 . https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2021.106874
Protein fractionated from alfalfa exhibits promising properties for exploitation as food ingredient. However, further knowledge and improvement of the functional properties is essential to increase the potential for commercial use. This might be obta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cc42e3d3c39ff5b7968125d493aa0995
https://pure.au.dk/portal/da/publications/increased-solubility-and-functional-properties-of-precipitated-alfalfa-protein-concentrate-subjected-to-ph-shift-processes(f6ad5b34-7f0c-4df4-b09a-1ad1bc9e2c89).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/increased-solubility-and-functional-properties-of-precipitated-alfalfa-protein-concentrate-subjected-to-ph-shift-processes(f6ad5b34-7f0c-4df4-b09a-1ad1bc9e2c89).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robert Krusiński, Anna Winiarska-Mieczan, Małgorzata Kwiecień, Anna Danek-Majewska, Katarzyna Kwiatkowska
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 4, Pp 100974-(2021)
Poultry Science
Poultry Science
The aim of this study was to determine the effect of addition of alfalfa protein concentrate (APC) at the dose of 15 g or 30 g per 1 kg on the chemical composition, fatty acid profile, dietary value, and antioxidant status in muscles and serum of Ros
Autor:
Vesna Davidovic, Aleksandra Ivetić, N. Đorđevic, Aleksandar Simić, Aleksa Božičković, Bojan Stojanovic
Publikováno v:
Volume: 67, Issue: 4 419-425
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
This study examined the in vitro crude protein (CP) degradability of wilted, dried for hay and ensiled Medicago sativa, Trifolium pratense and Sorghum sudanense, as well as of ensiled legume-sudan grass mixtures. The rumen degradable protein (RDP) wa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ac5f9fbca982ea0bc065fad94b5ee180
https://dergipark.org.tr/tr/pub/auvfd/issue/56621/702257
https://dergipark.org.tr/tr/pub/auvfd/issue/56621/702257
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 7, Iss 4, Pp n/a-n/a (2009)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec9cfcbb098949099996c16c658945cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.