Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Alfa-amylase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Sports Sciences, Vol 1, Pp 21-30 (2017)
Contemporary sport induces a serious physical and mental stress in athletes. This could result in lowering of their sports performance. Thus, the evaluation of stress in athletes is an important milestone in their preparation. Establishing levels of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22ea1908e8f94e93994b9ac0a1ae222e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DF. Farias, AFU. Carvalho, CC. Oliveira, NM. Sousa, LCB. Rocha-Bezerrra, PMP. Ferreira, GPG. Lima, DC. Hissa
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Vol 70, Iss 2, Pp 405-407 (2010)
A modification of the sensitive agar diffusion method was developed for macro-scale determination of alfa-amylase. The proposed modifications lower costs with the utilisation of starch as substrate and agar as supporting medium. Thus, a standard curv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d06edf92b2744faa9586b9429cd854e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Sports Sciences, Vol 1, Pp 21-30 (2017)
Contemporary sport induces a serious physical and mental stress in athletes. This could result in lowering of their sports performance. Thus, the evaluation of stress in athletes is an important milestone in their preparation. Establishing levels of
Publikováno v:
International Journal of Pharmacological Research, Vol 9, Iss 4, Pp e5194-e5194 (2019)
Pharmacological investigation was carried out to study the influence of alcoholic and aqueous extracts of leaves of Alstonia scholaris R Br. on α-amylase inhibition activity by in-vitro antidiabetic model. The alcoholic extract of leaves of Alstonia
Autor:
PRADO, G. S., BAMOGO, P. K. Z., ABREU, J. A. C. de, GILLET, F. X., SANTOS, V. O. dos, SILVA, M. C. M. da, BRIZARD, J. P., BEMQUERER, M. P., BANGRATZ, M., BRUGIDOU, C., SÉRÉMÉ, D., SA, M. F. G. de, LACOMBE, S.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2019-04-12T00:44:59Z (GMT). No. of bitstreams: 1 document.pdf: 1990174 bytes, checksum: d8eab807c485ac8924ec4d84f23f772c (MD5) Previous issue date: 2019 Na publicação: Maria Cristina Mattar Silva, Maria Fatima Grossi-de-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::440e401546276bbdd02a620fd86d37ca
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1108156
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1108156
Autor:
Ángela Durá de Miguel
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
Starch is the major energy reserve in plants, extensively present in many food and non-food applications, and is one of the most abundant carbohydrates in human diet. In addition to starch native form currently used as a raw material for industrial a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::241103efe9d82ca7e8661895b480c0de
https://doi.org/10.4995/thesis/10251/79509
https://doi.org/10.4995/thesis/10251/79509