Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"Alexandropoulou P"'
Autor:
Benjamin Bellwald, Dwarika Maharjan, Sverre Planke, Monica Winsborrow, Tom Arne Rydningen, Nikolitsa Alexandropoulou, Reidun Myklebust
Publikováno v:
Communications Earth & Environment, Vol 5, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Sedimentary records of Early Pleistocene (~2.6–0.8 Ma) glaciations are sparse on shelves, yet trough mouth fans on adjacent continental slopes provide a continuous record of ice-sheet and climate development throughout the Quaternary. Here
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51616afcc190480ca124263d5de18b38
Publikováno v:
Global Journal of Medicine and Public Health, Vol 2, Iss 6 (2024)
Enteric viruses (EVs) are the most common cause of gastroenteritis in industrialized countries. EVs are excreted in large numbers in faeces and can cause outbreaks of diseases such as gastroenteritis and hepatitis A. Food and waterborne infections ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fb4f9b738b94a198d120780543b001f
Publikováno v:
Glossa, Vol 9, Iss 1 (2024)
Gradable adjectives have recently drawn a lot of attention in experimental semantics/pragmatics regarding the different interpretations they trigger depending on scale structure, polarity, extremeness, and presence of negation (e.g., Gotzner et al. 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb9beb7f17b84db8a24a5375e3cb952b
Autor:
Spyridon A. Bafas, Alexandra P. Alexandropoulou, Andreas E. Fousteris, Eleni A. Didaskalou, Dimitrios A. Georgakellos
Publikováno v:
Businesses, Vol 3, Iss 3, Pp 441-459 (2023)
The purpose of the present study is threefold: (a) it examines how Greek businesses perceive the concept of sustainability, (b) it investigates the implementation of sustainable development practices in Greek businesses, and (c) it examines if there
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78fbf63d30ef43d095cc6d578e1282e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Konstantinos Papadimitriou, Marina Georgalaki, Rania Anastasiou, Athanasia-Maria Alexandropoulou, Eugenia Manolopoulou, Georgia Zoumpopoulou, Effie Tsakalidou
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1129 (2024)
Staka is a traditional Greek sour cream made mostly from spontaneously fermented sheep milk or a mixture of sheep and goat milk. At the industrial scale, cream separators and starter cultures may also be used. Staka is sometimes cooked with flour to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c59b58ca9b8a489888e2de45d4928227
Autor:
H. Patton, A. Hubbard, J. Heyman, N. Alexandropoulou, A. P. E. Lasabuda, A. P. Stroeven, A. M. Hall, M. Winsborrow, D. E. Sugden, J. Kleman, K. Andreassen
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 13, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
Glacial erosion processes over geological timescales are poorly understood. Here the authors apply an observationally constrained model to reconstruct the evolving thermodynamics and transient erosional signature of the Eurasian Ice Sheet over the la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc538802061e406e838c03ca329ff9bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.