Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Alexander Bokhan"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 4 of 4 pro vyhledávání: '"Alexander Bokhan"'
1
Akademický článek
Mineral composition of Allium cepa L. leaves of southern subspecies
Autor: Victor Nemtinov, Yulia Kostanchuk, Svetlana Motyleva, Alena Katskaya, Lidiya Timasheva, Olga Pekhova, Vladimir Pashtetskiy, Ivan Kulikov, Sergei Medvedev, Alexander Bokhan
Publikováno v: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 216-223 (2020)
The mineral composition of Allium cepa L. leaves was measured by using the scanning electron microscope of Japanese company JEOL, model JSM600LA with EDS system. 11collection samples of FRC “All-Russian Institute of Plants Genetic Resources named a
Externí odkaz: https://doaj.org/article/eac747796775448881c967b2f0858ee6
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
The field and laboratory study of the collection samples of onion breed Allium cepa L.
Autor: Victor Nemtinov, Yulia Kostanchuk, Svetlana Motyleva, Lidiya Timasheva, Olga Pekhova, Ivan Kulikov, Sergei Medvedev, Alexander Bokhan
Publikováno v: Potravinarstvo, Vol 13, Iss 1 (2019)
Thirteen collection samples of Allium cepa L. of different ecology-geographical origin grown in the Crimea conditions are given. Morphometric characteristics of the bulbs - the form index, the diameter, the height, the weight, the thickness and the q
Externí odkaz: https://doaj.org/article/5bdf2d961c9544a7b035107986724591
Zobrazit plný text záznamu
3
Mineral composition of Allium cepa L. leaves of southern subspecies
Autor: Sergei Medvedev, Alena Katskaya, Svetlana Motyleva, Victor Nemtinov, Vladimir Pashtetskiy, Lidiya Timasheva, Yulia Kostanchuk, Ivan Kulikov, Olga Pekhova, Alexander Bokhan
Publikováno v: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 216-223 (2020)
The mineral composition of Allium cepa L. leaves was measured by using the scanning electron microscope of Japanese company JEOL, model JSM600LA with EDS system. 11collection samples of FRC “All-Russian Institute of Plants Genetic Resources named a
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c63ffd4ce0e244bd2399803c253b437d
https://doi.org/10.5219/1243
Zobrazit plný text záznamu
4
The field and laboratory study of the collection samples of onion breed Allium cepa L
Autor: Sergei Medvedev, Olga Pekhova, I. M. Kulikov, Yulia Kostanchuk, S. M. Motyleva, Victor Nemtinov, Lidiya Timasheva, Alexander Bokhan
Publikováno v: Potravinarstvo, Vol 13, Iss 1 (2019)
Thirteen collection samples of Allium cepa L. of different ecology-geographical origin grown in the Crimea conditions are given. Morphometric characteristics of the bulbs - the form index, the diameter, the height, the weight, the thickness and the q
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1e38a13c42b51b05134cae6b625884f7
https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1012
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 2 Akademické články
  • 2 allium
  • 2 allium cepa l
  • 2 allium cepa l.
  • 2 biology
  • 2 biology.organism_classification
  • 2 bulb onion
  • 2 essential oils
  • 2 food science
  • 2 horticulture
  • 2 lcsh:nutrition. foods and food supply
  • 2 lcsh:tx341-641
  • 2 leaves
  • 2 nutrition. foods and food supply
  • 2 sample
  • 2 subspecies
  • 2 tx341-641
  • 1 breed
  • 1 chemistry
  • 1 essential oil
  • 1 food and beverages
  • 1 genetic resources
  • 1 high concentration
  • 1 hybrid
  • 1 law
  • 1 law.invention
  • 1 mineral composition
  • 1 plant composition
  • 1 plant morphology
  • 1 rouge
  • 3 potravinarstvo
  • 1 potravinarstvo slovak journal of food sciences
  • 2 Directory of Open Access Journals
  • 2 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......