Zobrazeno 1 - 10
of 218
pro vyhledávání: '"Alencar, M. M."'
Autor:
FERREIRA FILHO, D., BUENO FILHO, J. S. de S., REGITANO, L. C. de A., ALENCAR, M. M. de, ALVES, R. R., BAENA, M. M., MEIRELLES, S. L. C.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Analysis of a large number of markers is crucial in both genome-wide association studies (GWAS) and genome-wide selection (GWS). However there are two methodological issues that restrict statistical analysis: high dimensionality (p>>n) and multicolli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::565d7ac4a5552795bf1943ff0a53b426
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110534
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110534
Autor:
Alencar, M. M. de
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ba5b145be70563453629d9a129afc755
Publikováno v:
Journal of Animal Breeding & Genetics. Dec2010, Vol. 127 Issue 6, p433-441. 9p. 3 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MOKRY, F. B., HIGA, R. H., MUDADU, M. de A., LIMA, A. O. de, MEIRELLES, S. L. C., SILVA, M. V. G. B. da, CARDOSO, F. F., OLIVEIRA, M. M. de, URBINATI, I., NICIURA, S. C. M., TULLIO, R. R., ALENCAR, M. M. de, REGITANO, L. C. de A.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Background: Meat quality involves many traits, such as marbling, tenderness, juiciness, and backfat thickness, all of which require attention from livestock producers. Backfat thickness improvement by means of traditional selection techniques in Canc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::94b98cec029f59d8e3bc15d6fdaf69d2
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/959917
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/959917
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.