Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Alencar, A. B."'
Autor:
Souza Mattos, Fabio1,2 (AUTHOR) souza.mattos@gmail.com, de Alencar, Thiago B.3 (AUTHOR), Boyle, Sarah A.4 (AUTHOR), Fleck, Guilherme5 (AUTHOR), Ferreira Koolen, Hector Henrique6 (AUTHOR), Pohlit, Adrian7 (AUTHOR), Silva-Diogo, Odair8 (AUTHOR), Gusmão, Almerio C.9 (AUTHOR), Barnett, Adrian A.2,10,11,12 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Primatology. Feb2024, Vol. 45 Issue 1, p176-202. 27p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barcelos, Ingrid D., Cadore, Alisson R., Alencar, Ananias B., Maia, Francisco C. B., Mania, Edrian, Oliveira, Rafael F., Buffon, Carlos C. B., Malachias, Ângelo, Freitas, Raul O., Moreira, Roberto L., Chacham, Hélio
Two-dimensional (2D) materials occupy noteworthy place in nanophotonics providing for subwavelength light confinement and optical phenomena dissimilar to those of their bulk counterparts. In the mid-infrared, graphene-based heterostructures and van d
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1804.05367
Autor:
Cadore, A. R., Mania, E., Alencar, A. B., Rezende, N. P., de Oliveira, S., Watanabe, K., Taniguchi, T., Chacham, H., Campos, L. C., Lacerda, R. G.
Publikováno v:
Sensors and Actuators B: Chemical, 2018
Graphene (G) is a two-dimensional material with exceptional sensing properties. In general, graphene gas sensors are produced in field effect transistor configuration on several substrates. The role of the substrates on the sensor characteristics has
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1803.10355
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castro, Matheus C, Oliveira, Francieli S, Alves, Eloize S, Zacarias, Joana M. V, Alencar, Josiane B, Silva, Jiuliane M. da, Visentainer, Jeane E. L, Santos, Oscar O, Visentainer, Jesui V, Ichisato, Sueli M. T
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 34, Issue: 2, Pages: 201-212, Published: 10 FEB 2023
The composition of human milk (HM) includes changes under the influence of factors such as genetics, stage of lactation, time of day, and even breastfeeding time. However, the authors are not aware of studies that evaluated the influence of breastfee
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::ba8381566b628157aff85f9ddca2b083
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532023000200201&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532023000200201&lng=en&tlng=en