Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Alemu, Mohammed H"'
Autor:
Pambo, Kennedy O., Okello, Julius J., Mbeche, Robert M., Kinyuru, John N., Alemu, Mohammed H.
Publikováno v:
In Food Research International April 2018 106:532-541
Publikováno v:
In Food Quality and Preference January 2017 55:45-57
Autor:
Sigurdsson, Valdimar, Larsen, Nils Magne, Sigfussdottir, Arna Dogg, Fagerstrøm, Asle, Alemu, Mohammed H., Folwarczny, Michal, Foxall, Gordon R.
Publikováno v:
Sigurdsson, V., Larsen, N.M., Sigfusdottir, A.D., Fagerstrøm, A., Alemu, M.H., Folwarczny, M. & Foxall, G. (2019). The relationship between the firm's social media strategy and the consumers' engagement behavior in aviation. Managerial and Decision Economics.
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/10037/15892
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alemu, Mohammed H., Olsen, Søren Bøye
Recent papers have suggested that use of a so-called Repeated Opt-Out Reminder (ROOR) might mitigate hypothetical bias in stated Discrete Choice Experiments (DCE), but evidence so far has only been circumstantial. We provide the first comprehensive t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1687::f0f53a463b491dd55d55304d468b1ea0
https://hdl.handle.net/10419/204409
https://hdl.handle.net/10419/204409
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In this study, we present one of the first thorough assessments of potential consumer demand for an insect based food product. We assess the demand in terms of Kenyan consumer preferences and willingness to pay for buns containing varying amounts of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1687::39844cc6b902228d4406cf55dc476e4d
https://hdl.handle.net/10419/204394
https://hdl.handle.net/10419/204394
Autor:
Alemu, Mohammed H., Olsen, Søren Bøye, Vedel, Suzanne E., Pambo, Kennedy O., Owino, Victor O.
Edible insects are receiving substantial attention because of their potential as a significant future food source of high nutritional value and with important environmental benefits. As a result, there is a focus on the supply side to establish and o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1687::2b88c6fb6f9b0338597237c9725891c7
https://hdl.handle.net/10419/204390
https://hdl.handle.net/10419/204390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.