Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Alemneh, Sendeku Takele"'
Autor:
Alemneh, Sendeku Takele1 (AUTHOR) sendeku.tekele@aait.edu.et, Emire, Shimelis Admassu2 (AUTHOR), Jekle, Mario3 (AUTHOR), Hitzmann, Bernd1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Cereal Technology / Getreidetechnologie. jan-mar2023, Vol. 77 Issue 1, p4-11. 8p.
Publikováno v:
Cereal Technology / Getreidetechnologie. oct-dec2022, Vol. 76 Issue 4, p4-11. 8p.
Autor:
Alemneh, Sendeku Takele1 (AUTHOR) sendeku.tekele@aait.edu.et, Emire, Shimelis Admassu2 (AUTHOR), Hitzmann, Bernd1 (AUTHOR), Zettel, Viktoria1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2022, Vol. 25 Issue 1, p144-158. 15p. 1 Diagram, 7 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alemneh, Sendeku Takele
The recent consumers demand have moved from the primary role of food to the healthier action of biologically active food components. For this purpose, production of probiotic functional foods through a fermentation process is the current particular
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______611::8c3886a05611e277d33c9caafd1cf8be
http://opus.uni-hohenheim.de/volltexte/2022/2076/
http://opus.uni-hohenheim.de/volltexte/2022/2076/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.