Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Alekseyev, Andrey P."'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 210, p 03004 (2020)
At present, the development of new technologies in the food industry and the creation of a wide range of qualitatively new products with a directed change in the chemical composition and properties is an important direction, which contributes to impr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4825ea592ba049838a50d8bd7ed82bfa
Autor:
Nikonorov, Artem V., Skidanov, Roman V., Kutikova, Viktoriya V., Petrov, Maksim V., Alekseyev, Andrey P., Bibikov, Sergey A., Kazanskiy, Nikolay L.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; 7/28/2019, Vol. 11146, p1-6, 6p
Autor:
Andreev, Vladimir A., Bourdine, Anton V., Burdin, Vladimir A., Morozov, Oleg G., Sultanov, Albert H., Nikonorov, Artem V., Skidanov, Roman V., Kutikova, Viktoriya V., Petrov, Maksim V., Alekseyev, Andrey P., Bibikov, Sergey A., Kazanskiy, Nikolay L.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; June 2019, Vol. 11146 Issue: 1 p111460Y-111460Y-6, 1003147p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.