Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Aleixandre Tudo, J.L."'
Publikováno v:
In Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 15 March 2022 222
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 March 2017 147:406-418
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
du Toit, W.J., Aleixandre-Tudo, J.L.
Publikováno v:
In Managing Wine Quality Edition: Second Edition. 2022:303-330
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 43, Issue: 1, Pages: 85-95, Published: 2022
Grapevine bunch rot is detrimental to grape and wine quality. Traditionally, detecting and quantifyingthe severity of rot infection is executed visually. This study aimed at defining local, area-specific thresholdvalues of rot-associated disease mark
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aleixandre-Tudo, J.L., du Toit, W.J.
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 41, Issue: 2, Pages: 233-237, Published: 2020
During red wine ageing, phenolic compounds undergo several reactions that have an impact on wine colour and mouthfeel properties. The evolution of phenolic content is affected during wine ageing. The aim of this study was to investigate the phenolic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1575::79414a82d6b68294b4919991bb485056
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042020000200011&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042020000200011&lng=en&tlng=en
Autor:
Aleixandre‐Tudo, J.L.1,2, Lizama, V.2, Álvarez, I.2, Nieuwoudt, H.3, García, M.J.2, Aleixandre, J.L.2, Toit, W.J.1,3
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Jun2016, Vol. 22 Issue 2, p205-214. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.