Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Alegria, Maria João"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
“Rocha do Oeste” pear is a Portuguese Protected Designation of Origin variety and one of the country's most relevant fruits for its nutritional value, production area, and exportation amounts. The recent integration of a pilot-scale juice product
Autor:
Rodrigues, Carolina Pereira
A indústria dos sumos e refrigerantes enfrenta, todos os dias, diversos desafios no sentido de melhoramento dos seus produtos, com o fim de garantir o seu tempo de vida útil por mais tempo, mantendo as suas características o mais perto do natural
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::9e4b4092ef4e19a3933711c783340bb6
https://hdl.handle.net/10362/25947
https://hdl.handle.net/10362/25947
Autor:
Couto, Cristina Efimovna do
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Mestrado em Engenharia Alimentar - Instituto Superior de Agronomia - UL Several factors influence chlorophyll stability in foods and beverages. This study aims to determine the influence of raw material, heat treatment, pH and food additives on chlor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4b74d34aa52362c02ff7a9a92edfbf23
https://hdl.handle.net/10400.5/12924
https://hdl.handle.net/10400.5/12924
Autor:
Fernandes A; LAQV/REQUIMTE, Chemistry and Biochemistry Department, Science Faculty, Porto University, 4169-007 Porto, Portugal., Simões S; LEAF-Linking Landscape, Environment, Agriculture and Food Research Centre, Instituto Superior de Agronomia, Lisbon University, 1349-017 Lisboa, Portugal., Ferreira IMPLVO; LAQV/REQUIMTE, Laboratory of Bromatology and Hydrology, Department of Chemical Sciences, Faculty of Pharmacy, Porto University, 4050-313 Porto, Portugal., Alegria MJ; SUMOL + COMPAL Marcas S.A., 2790-179 Carnaxide, Portugal., Mateus N; LAQV/REQUIMTE, Chemistry and Biochemistry Department, Science Faculty, Porto University, 4169-007 Porto, Portugal., Raymundo A; LEAF-Linking Landscape, Environment, Agriculture and Food Research Centre, Instituto Superior de Agronomia, Lisbon University, 1349-017 Lisboa, Portugal., de Freitas V; LAQV/REQUIMTE, Chemistry and Biochemistry Department, Science Faculty, Porto University, 4169-007 Porto, Portugal.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2022 Dec 25; Vol. 28 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 25.