Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Aldehyde degradation"'
Autor:
Bomi Lim, Anna Cho, Jaehyun Kim, Sang Mee Hwang, Soo Yeon Kim, Jong-Hee Chae, Hyoung Soo Choi
Publikováno v:
Clinical Pediatric Hematology-Oncology, Vol 31, Iss 2, Pp 52-55 (2024)
Aplastic anemia, mental retardation, and dwarfism (AMeD) syndrome, also known as aldehyde degradation deficiency (ADD) syndrome, is an autosomal recessive disorder caused by mutations in the ALDH2 and ADH5 genes, leading to decreased activity of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cd387db0ade4062bb4289f576ad3f11
Autor:
Cornelia Petroman, Gabriela Popescu, Raymond-Nandy Szakal, Virgil Păunescu, Lavinia P. Drăghia, Gabriel S. Bujancă, Cosmina A. Chirilă, Daniel I. Hădărugă, Loredana Văduva, Nicoleta G. Hădărugă, Ioan Petroman
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 242 (2021)
Mangalitza pig (Sus scrofa domesticus) becomes more popular in European countries. The goal of this study was to evaluate the fatty acid profile of the raw and thermally processed Mangalitza hard fat from Northern Romania. For the first time, the gas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc7063bc8b594f8589e99f754eca17cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosario Zamora, Francisco J. Hildago
Publikováno v:
Proceedings of the Virtual 2021 AOCS Annual Meeting & Expo.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
© 2014 Elsevier Ltd. All rights reserved. Nucleophilic degradation produced by reactive carbonyls plays a major role in food quality and safety. Nevertheless, these reactions are complex because reactive carbonyls are usually involved in various com
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5934bb934f4df4df4286c57a4fb3f5ac
http://hdl.handle.net/10261/116078
http://hdl.handle.net/10261/116078
Autor:
Lothar Hennig, Matthias Findeisen, Maxime Lampilas, Sabine Giesa, Peter Welzel, Stefan Vogel, Katherina Stembera, Claire Tillier, Christian Bonhomme
Publikováno v:
Tetrahedron. 57:4147-4160
From a moenomycin A glycolic aldehyde degradation product lacking the chromophore unit and most of the lipid part, a number of amines were prepared by reductive amination. Their interaction with artificial membranes as well as their transglycosylase
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nature. 180:188-188
A CONFLICT apparently exists between the aldehyde degradation mechanism indicated by the recent findings of Bailey and Norrish1 and of Knox and Norrish2, on one hand, and the preferential attack at the tertiary and secondary carbon atoms deduced, ind