Zobrazeno 1 - 10
of 247
pro vyhledávání: '"Aldai N"'
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Blanco-Doval, A., author, Moran, L., author, Barron, L.J.R., author, Aldai, N., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :588-588
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2023 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
An understanding of biological mechanisms that could be involved in the stress response of animal cattle prior to slaughter is critical to create effective strategies aiming at the production of high-quality meat. The sarcoplasmic proteome of directl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::6045617bcb7565e53cf8c4f0fda9e207
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12211
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12211
Publikováno v:
In Livestock Science 2007 107(2):199-212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
La terneza está considerada una de las características organolépticas de la carne más valoradas por el consumidor (Shackelford et al., 2001). Por ello, es importante estudiar el proceso de maduración después del sacrificio, que es responsable d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2165::96bfc3f586a90272363030ec02d8297b
http://hdl.handle.net/10532/3798
http://hdl.handle.net/10532/3798