Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Alcohol biosynthesis"'
Publikováno v:
Synthetic and Systems Biotechnology, Vol 6, Iss 2, Pp 63-68 (2021)
Methylotrophic yeast Ogataea polymorpha is capable to utilize multiple carbon feedstocks especially methanol as sole carbon source and energy, making it an ideal host for bio-manufacturing. However, the lack of gene integration sites limits its syste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fd53046a9454a1f96c6a734ebe08aab
Autor:
Wuping Yan, Zhouchen Ye, Shijia Cao, Guanglong Yao, Jing Yu, Dongmei Yang, Ping Chen, Junfeng Zhang, Yougen Wu
Publikováno v:
PeerJ, Vol 9, p e12025 (2021)
Pogostemon cablin, a medicinally and economically important perennial herb, is cultivated around the world due to its medicinal and aromatic properties. Different P. cablin cultivars exhibit different morphological traits and patchouli oil components
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61d51b86b26f48d099f4647784f98450
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oksana Leonidovna Zubkovskaya, Olga Nikolaevna Yudenko, Alexander Alexandrovich Pushkar, Ekaterina Petrovna Kulagova
Publikováno v:
Food Industry: Science and Technology. 14:41-50
The article studies the effect of introducing an intermediate fraction of fruit distillate into the wort sent for fermentation in order to prevent the development of extraneous microflora, activate the fermentation process and reduce the loss of anhy
Publikováno v:
Synthetic and Systems Biotechnology
Synthetic and Systems Biotechnology, Vol 6, Iss 2, Pp 63-68 (2021)
Synthetic and Systems Biotechnology, Vol 6, Iss 2, Pp 63-68 (2021)
Methylotrophic yeast Ogataea polymorpha is capable to utilize multiple carbon feedstocks especially methanol as sole carbon source and energy, making it an ideal host for bio-manufacturing. However, the lack of gene integration sites limits its syste
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baiyang Zhong, Xuanxuan Zhou, Xilin Wang, Xiaobing Wang, Ruoting Zhan, Junren Li, Huiling Huang, Daidi Wu, Likai Chen, Xiuchen Chen
Background Patchouli alcohol is an effective component of the medicinal plant patchouli. Similar to other secondary metabolites, its synthesis is also regulated by transcription factors. Although the biosynthetic pathway of patchouli alcohol has been
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::edddf8214a74c30c8dffe9bd2816e11d
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-207385/v2
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-207385/v2
Autor:
Jing Yu, Guanglong Yao, Yougen Wu, Dongmei Yang, Junfeng Zhang, Zhouchen Ye, Shijia Cao, Ping Chen, Wuping Yan
Publikováno v:
PeerJ, Vol 9, p e12025 (2021)
Pogostemon cablin, a medicinally and economically important perennial herb, is cultivated around the world due to its medicinal and aromatic properties. Different P. cablin cultivars exhibit different morphological traits and patchouli oil components
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.