Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Alchohol"'
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 15 (2024)
Introduction: Observational studies have found a correlation between the consumption of tobacco and alcohol and the likelihood of developing renal cell carcinoma. However, whether these associations indicate causal relationships is unclear.Methods: T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/712007bc79db4115855f9d7169a0c104
Publikováno v:
eXPRESS Polymer Letters, Vol 17, Iss 12, Pp 1257-1267 (2023)
Polyvinyl alcohol (PVA) is a type of water-soluble polymer that is a candidate for ‘sea’ polymer to prepare seaisland fibers in industry. In this study, two types of polyols (sorbitol ether and neopentyl glycol) were mixed in different proportion
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c537319470bf492b95fafe8115243597
Publikováno v:
Journal of Materials and Engineering Structures, Vol 7, Iss 1, Pp 73-82 (2020)
The Engineered Cementitious Composites (ECC) is made of the same ingredients as in regular concrete. The coarse aggregate is replaced with tiny Polyvinyl Alcohol fibres. This structure offers maximum flexibility and it is expected to cost less. It lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d10c9a64ec64a7380bf0a320f7470b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Psychiatry, Vol 64, Pp S567-S567 (2021)
Introduction Excessive alcohol consumption is an ever-topical issue regardless of social or medical problems (pandemic). In these conditions (global medical crisis),to the problem of alcohol consumption has been added a new dimension. Objectives Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f07117594f442f187eec34e3ed35d63
Poly(vinyl alcohol) (PVA) and poly(ethylene) oxide (PEO) are widely used water-soluble and biodegradable polymers that possesses high biocompatibility. In this work PVA/PEO blends were prepared via solution casting method, where the solvent was water
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3b8df38cf6958a4867f47c868abe73ff
https://www.bib.irb.hr/1282378
https://www.bib.irb.hr/1282378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gay, David E.R.
Publikováno v:
International Journal of Wine Marketing, 2003, Vol. 15, Issue 3, pp. 5-14.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/eb008759
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Submitted by Ana Costa (apcosta@porto.ucp.pt) on 2020-03-11T10:16:42Z No. of bitstreams: 1 Dissertação_B.Claro.PDF_A#68E3.pdf: 2811654 bytes, checksum: 2186cdebc8650d3ed1e3ee0d5252cda0 (MD5) Approved for entry into archive by Maria Helena Ribeiro (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3a4e4462cbfd2e6f1b8c6ac205f137d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.