Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Alberto Hernández-Jimenez"'
Autor:
Juan Francisco Ramírez-Pedroso, Pedro José González-Cañizares, Xiomara Salazar-Ruiz, David Llanes-Torres, Ramón Rivera-Espinosa, Alberto Hernández-Jimenez, Rodolfo Plana-Llerena
Publikováno v:
Pastos y Forrajes, Vol 40, Iss 2, Pp 108-117 (2017)
Se evaluó el efecto de la inoculación micorrízico-arbuscular en la reducción de la fertilización orgánica y nitrogenada en pasto guinea (Megathyrsus maximus cv. Likoni), cultivado en un suelo Gley Nodular Ferruginoso ubicado en la localidad de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63c1b32d5b0d4d0daebce1feec905c3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan Francisco Ramírez-Pedroso, Mildrey Paz-Medel, Pedro José González- Cañizares, Ramón Rivera-Espinosa, Alberto Hernández-Jiménez
Publikováno v:
Pastos y Forrajes, Vol 46, Pp 1-10 (2023)
Objective: To evaluate the response to biofertilization with arbuscular mycorrhizal fungi of four grass species of the genus Urochloa, cultivated on a low-fertility acid soil in the Manacas Savanna region, Cuba. Materials and Methods: Twelve diffe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4cfbbeeacd14c4baeb809c12234790f
Autor:
Alberto Hernández-Jiménez, Rocío Gil-Muñoz, Yolanda Ruiz-García, Jose María López-Roca, Adrián Martinez-Cutillas, Encarna Gómez-Plaza
Publikováno v:
Journal of Analytical Methods in Chemistry, Vol 2013 (2013)
This paper explores the characteristics of the anthocyanin and flavonol composition and content in grapes from plants resulting from intraspecific crosses of Vitis vinifera varieties Monastrell × Cabernet Sauvignon, Monastrell × Syrah, and Monastre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd4601ccc8554b1da179c7da66afff1a
Autor:
Alberto Hernández-Jiménez, Dania Vargas-Blandino, José Irán Bojórquez-Serrano, Juan Diego García-Paredes, Alberto Madueño-Molina, Marisol Morales-Díaz
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 74, Iss 4, Pp 311-316
ABSTRACT The transformation of primary forestlands into lands under cultivation exerts an impact on the physical and chemical properties of the soils, leading to loss of carbon from the soil. The aims of this study were (1) to estimate the impact of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85e699f61e904e41b256d98b073fd3be