Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Albe Slabi Sara"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 2
Autor:
Beaubier, Sophie, Defaix, Claire, Albe-Slabi, Sara, Aymes, Arnaud, Galet, Olivier, Fournier, Frantz, Kapel, Romain ⁎
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2022 133:34-44
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2022 122
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 25, Iss 2, p D207 (2018)
In the extraction of vegetable oils, the idea of using ethanol as a solvent, allowing solvent recycling without distillation, can be attested as early as 1948 (Beckel), yet it is now seldom envisaged. The development of organic farming and a growing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2eee48212d74422f8f94a63b3f1761b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Albe Slabi, Sara1,2 (AUTHOR), Mathé, Christelle1 (AUTHOR), Framboisier, Xavier1 (AUTHOR), Defaix, Claire1,2 (AUTHOR), Mesieres, Odile1 (AUTHOR), Galet, Olivier2 (AUTHOR), Kapel, Romain1 (AUTHOR) romain.kapel@univ-lorraine.fr
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Apr2019, Vol. 411 Issue 10, p2089-2099. 11p.
Publikováno v:
France, Patent n° : WO2020229430A1. 2020
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::957f54878f2651629a77b09970190164
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03161633
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03161633
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christelle Mathé, Albe Slabi Sara, Marine Bianeis, Arnaud Aymes, Frantz Fournier, Romain Kapel, Mélody Basselin, Olivier Galet
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2020, 99, pp.105335. ⟨10.1016/j.foodhyd.2019.105335⟩
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2020, 99, pp.105335. ⟨10.1016/j.foodhyd.2019.105335⟩
This article proposes an alternative extraction strategy for the valorization of the sunflower meal leading to the production of an albumin isolate for human nutrition and a valuable residual meal for feed application. For this purpose, a response su