Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Albanese P. G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saguto D., Gaglio V., Lanza G. L. M., Albanese P. G., Caponnetto A. M., Piazza V. G., Doria G., Sanfilippo F., Crimi S., Stamile A., Li Calzi G., Rappa F., Bongiorno V., Dispenza F., Salamone G., Biondi A., Fucarino A.
Currently, surgical training of physicians in Italy has limited possibilities.Surgical training can be performed on dissection of human bodies as well as in animal laboratories, but experience is very poor. We conducted a survey through an anonymous
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::3c9a1e683d8672fb2edb357e1c6f4bf7
http://hdl.handle.net/10447/441407
http://hdl.handle.net/10447/441407
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eukaryotic Cell; December 2002, Vol. 1 Issue: 6 p1010-20, 11p
Publikováno v:
Eukaryotic Cell; December 2002, Vol. 1 Issue: 6 p1010-1020, 11p
Autor:
Agostino SERRA, Cocuzza, S., Arcidiacono, A., Federico, C., Albanese, P. G., Trovato, S., La Mantia, I.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::580fa6c13ccfe24a61e47958ac33a828
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0037712142&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0037712142&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Serra, Agostino, Salvatore Cocuzza, Federico, C., Albanese, P. G., Trovato, S., La Mantia, Ignazio
Publikováno v:
Università degli Studi di Catania-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7620684c077d74c28fdc1ee49e2d3e0e
https://www.iris.unict.it/handle/20.500.11769/2491
https://www.iris.unict.it/handle/20.500.11769/2491
Autor:
Albanese, Naomi G.
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association; November 1966, Vol. 49 Issue: 5 p422-424, 3p