Zobrazeno 1 - 10
of 273
pro vyhledávání: '"Alatossava, T."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2011 94(10):4831-4842
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2007 90(9):4071-4077
Autor:
Munsch-Alatossava, P., Alatossava, T.
Publikováno v:
In Microbiological Research 2007 162(2):115-123
Autor:
Munsch-Alatossava, P., Alatossava, T.
Publikováno v:
In Microbiological Research 2006 161(4):334-346
Publikováno v:
In Micron January 2001 32(1):59-65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Prolonged cold storage of raw milks favors the growth of psychrotrophs, which produce heat-resistant exoenzymes of considerable spoilage potential; the bacterial proteases and lipases affect raw milk quality; among them phospholipases (PLs) may targe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3566::44a0a9c8f28136d26bfd987deddd442b
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/20244
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/20244
Pure N-2 gas was introduced in the headspace of test bottles containing raw milk that were then stored at either 6.0, 7.0, or 12.0 degrees C. Treatment with N-2 significantly reduced the growth of total bacteria, and the growth of bacterial, subgroup
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6caa0935a998eb6c5eb4018e29bb1adb
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/20245
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/20245
Electronic nose presents a rapid method to determine quality characteristics of foodstuffs. Ion mobility spectrometry allows rapid and simple on-site determination of gaseous compounds. Ion mobility based electronic nose system "MGD-1" was used to de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::24b6d32c7d67b032c1fefffcdc4171b9
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/12708
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/12708
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.