Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Alapati Srinivasa Rao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D G S, Sudhakar, Ch, Venkata Ramana Reddy, Syed, Tasqeeruddin, Sridhar, Gattu, Alapati, Srinivasa Rao
Publikováno v:
Synthetic Communications; 2024, Vol. 54 Issue 12, p992-998, 7p
Publikováno v:
In Tetrahedron Letters 12 September 2019 60(37)
Autor:
Vema, Venkata Naresh, Kumari, Y. Bharathi, Musulla, Sridhar, Addada, Rama Krishnam Raju, Alapati, Srinivasa Rao
Publikováno v:
In Tetrahedron Letters 4 April 2019 60(14):986-988
Autor:
Vema, Venkata Naresh, kumari, Y. Bharathi, Musulla, Sridhar, Addada, RamaKrishnam Raju, Alapati, Srinivasa Rao
Publikováno v:
In Tetrahedron Letters 21 November 2018 59(47):4165-4167
Publikováno v:
In Tetrahedron Letters 4 October 2017 58(40):3831-3833
Publikováno v:
In Tetrahedron Letters 11 April 2012 53(15):1891-1893
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 37:740-743
The aroma concentrate of fresh rhizomes of Curcuma amada Roxb. ['mango ginger', used as a spice in pickling, chutneys, etc.] was prepared by an efficient simultaneous steam distillation/solvent extraction. Qualitative analysis of these volatile aroma