Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Alami Lamiae"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El Mrabet, Abdennacer, El Orche, Aimen, Diane, Abderrahim, Alami, Lamiae, Said, Amal Ait Haj, Bouatia, Mustapha, El Otmani, Ibrahim Sbai
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal; Jan2025, Vol. 40 Issue 1, p103-113, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Otmani, Manar, Echajia, Malika, Alami, Lamiae, El Orche, Aimen, Oubenali, Mustapha, Mbarki, Mohamed, EL OUAFY, Tarik
The objective of this work was to assess the quality of different categories of water intended for human consumption through monitoring and quantification of metallic trace elements. Chosen study matrix was made up of tap water, bottled Moroccan wate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7549ad0165535b0fd51f0f0eb177a164
Autor:
Alami, Lamiae1 (AUTHOR), Terouzi, Wafa2,3 (AUTHOR), Otmani, Manar1 (AUTHOR), Abdelkhalek, Oussama2 (AUTHOR), Salmaoui, Souad4 (AUTHOR), Mbarki, Mohamed1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 10/31/2021, p1-8. 8p.
Autor:
El Amri, Abdelhay, Hsisou, Rachid, Jebli, Assia, Lebkiri, Iman, Bensalah, Jaouad, Bouhassane, Fatima Zahra, Alami, Lamiae, Lebkiri, Azeddine, Zarrouk, Abdelkader, Rifi, El Housseine, Lebkiri, Ahmed
Publikováno v:
Chemistry Africa; January 2024, Vol. 7 Issue: 1 p345-365, 21p
Autor:
Mohamed Mbarki, Abdelkhalek Oussama, Ali El Moujahid, Otmani Manar, Alami Lamiae, Salmaoui Souad, Abderrahim Hassani
Publikováno v:
I. J. of Advances in Scientific Research and Engineering-IJASRE (ISSN: 2454-8006); Vol. 4 No. 6` (2018): Volume 4 Issue 6 June (2018); 1-7
To preserve a fodder supposes to stabilize it as well as possible, in order to be able to store it several weeks or several months without it not deteriorating and that it preserves its initial food value at the fresh state. This stabilization can be
Publikováno v:
International Journal of Interactive Multimedia & Artificial Intelligence; Jun2016, Vol. 3 Issue 7, p42-45, 4p