Zobrazeno 1 - 10
of 670
pro vyhledávání: '"Alajarín, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
González-Sarrías A; Laboratory of Food and Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, P.O. Box 164, 30100 Murcia, Spain., Espín-Aguilar JC; Laboratory of Food and Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, P.O. Box 164, 30100 Murcia, Spain., Romero-Reyes S; Laboratory of Food and Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, P.O. Box 164, 30100 Murcia, Spain., Puigcerver J; Department of Organic Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Murcia, 30100 Murcia, Spain., Alajarín M; Department of Organic Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Murcia, 30100 Murcia, Spain., Berná J; Department of Organic Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Murcia, 30100 Murcia, Spain., Selma MV; Laboratory of Food and Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, P.O. Box 164, 30100 Murcia, Spain., Espín JC; Laboratory of Food and Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, Department of Food Science and Technology, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, P.O. Box 164, 30100 Murcia, Spain.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2022 Dec 01; Vol. 23 (23). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 01.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iglesias-Aguirre CE; Laboratory of Food & Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, Murcia 30100, Spain., Vallejo F; Laboratory of Food & Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, Murcia 30100, Spain., Beltrán D; Laboratory of Food & Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, Murcia 30100, Spain., Aguilar-Aguilar E; Nutrition and Clinical Trials Unit, GENYAL Platform, IMDEA-Food Institute, CEI UAM + CSIC, Madrid 28049, Spain., Puigcerver J; Department of Organic Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Murcia, Murcia 30100, Spain., Alajarín M; Department of Organic Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Murcia, Murcia 30100, Spain., Berná J; Department of Organic Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Murcia, Murcia 30100, Spain., Selma MV; Laboratory of Food & Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, Murcia 30100, Spain., Espín JC; Laboratory of Food & Health, Research Group on Quality, Safety, and Bioactivity of Plant Foods, CEBAS-CSIC, Campus de Espinardo, Murcia 30100, Spain.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2022 Aug 31; Vol. 70 (34), pp. 10521-10531. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 18.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.