Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"AlTamimi, Jozaa Z."'
Autor:
Aldayel, Tahany Saleh, Badran, Mohamed M., Alomrani, Abdullah H., AlFaris, Nora A., Altamimi, Jozaa Z., Alqahtani, Ali S., Nasr, Fahd A., Ghaffar, Safina, Orfali, Raha
Publikováno v:
In Heliyon December 2023 9(12)
Autor:
AlTamimi, Jozaa Z., AlFaris, Nora A., Alshammari, Ghedeir M., Alagal, Reham I., Aljabryn, Dalal H., Abdo Yahya, Mohammed
Publikováno v:
In Saudi Pharmaceutical Journal November 2023 31(11)
Autor:
AlTamimi, Jozaa Z., AlFaris, Nora A., Alshammari, Ghedeir M., Alagal, Reham I., Aljabryn, Dalal H., Yahya, Mohammed Abdo
Publikováno v:
In Saudi Journal of Biological Sciences September 2023 30(9)
Autor:
Alagal, Reham I., AlFaris, Nora A., Alshammari, Ghedeir M., ALTamimi, Jozaa Z., AlMousa, Lujain A., Yahya, Mohammed Abdo
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods February 2022 89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ALTamimi, Jozaa Z., AlFaris, Nora A., Alshammari, Ghedeir M., Alagal, Reham I., Aljabryn, Dalal H., Aldera, Hussain, Alrfaei, Bahauddeen M., Alkhateeb, Mahmoud A., Yahya, Mohammed A.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods April 2021 79
Autor:
AlFaris, Nora A., Alshammari, Ghedeir M., AlTamimi, Jozaa Z., AlMousa, Lujain A., Alagal, Reham I., AlKehayez, Nora M., Aljabryn, Dalal H., Alsayadi, Muneer M., Yahya, Mohammed Abdo
Publikováno v:
In Saudi Journal of Biological Sciences September 2021
Autor:
AlFaris, Nora A, Alshwaiyat, Naseem M, ALTamimi, Jozaa Z, Alagal, Reham I, AlSalehi, Saleh M, Zarah, Raed I Al, Alfaiz, Razan F, Alhariqi, Ameera I, Alshamri, Dalal F, AlSouan, Noura A, AlMousa, Lujain A
Publikováno v:
Journal of Multidisciplinary Healthcare; Jul2024, Vol. 17, p3371-3399, 29p
Autor:
BinMowyna, Mona N., AlFaris, Nora A., Al-Sanea, Ekram A., AlTamimi, Jozaa Z., Aldayel, Tahany S.
Publikováno v:
Archives of Physiology & Biochemistry; Jun2024, Vol. 130 Issue 3, p300-315, 16p
Autor:
ALTamimi, Jozaa Z., ALFaris, Nora A., Alghamdi, Fatima A., Abu-Hiamed, Hind A., ALbadr, Nawal A., Almousa, Lujain A.
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 122, Issue 7, pp. 2159-2170.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-08-2019-0617