Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Al-u'datt, Muhammad"'
Autor:
Rababah, Taha, Flieh, Sondos M., Al-u'datt, Muhammad, Gammoh, Sana, Magableh, Ghazi, Ajouly, Tha'er, Almajwal, Ali, Al-Rayyan, Numan
Publikováno v:
In Research in Autism Spectrum Disorders June 2024 114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rababah, Taha1 (AUTHOR), Al-U'datt, Muhammad1 (AUTHOR), Gammoh, Sana1 (AUTHOR), Khatatbeh, Tayma'a1 (AUTHOR), Magableh, Ghazi2 (AUTHOR), Almajwal, Ali3 (AUTHOR), Yücel, Sevil4 (AUTHOR), AL-Rayyan, Numan5,6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 11/3/2023, p1-11. 11p.
Autor:
Tawalbeh, Deia1 (AUTHOR), Al-U'datt, Muhammad H.2 (AUTHOR), Wan Ahmad, Wan Amir Nizam3 (AUTHOR), Ahmad, Fisal1 (AUTHOR), Sarbon, Norizah Mhd1 (AUTHOR) norizah@umt.edu.my
Publikováno v:
Molecules. Mar2023, Vol. 28 Issue 6, p2423. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Improving the Functional and Sensory Properties of Cookies by Ultrasonic Treatment of Whey Proteins.
Autor:
Rababah, Taha1 (AUTHOR), Al-U'datt, Muhammad1 (AUTHOR), Al-Mahasneh, Majdi2 (AUTHOR), Alsaad, Ahmad3 (AUTHOR), Gammoh, Sana1 (AUTHOR), Mahili, Hana'a1 (AUTHOR), Abdhamead, Khaled Bny4 (AUTHOR), Almajwal, Ali5 (AUTHOR), Ajouly, Tha'er1 (AUTHOR), Bartkute-Norkuniene, Vaida6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 9/28/2022, p1-8. 8p.
Autor:
Alhamad, Mohammad N., Rababah, Taha M., Al-u'datt, Muhammad, Ereifej, Khalil, Esoh, Ranya, Feng, Hao, Yang, Wade
Publikováno v:
In Arabian Journal of Chemistry January 2017 10(1):136-140
Autor:
Aljaafreh, Ibtesam, Tarawneh, Amer, Al Shbailat, Yaqeen, Alzagameem, Abla, Al-Marafi, Husam, Albadaineh, Haitham, Rababah, Taha M., Al-u'datt, Muhammad
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Dec2023/Jan2024, Vol. 13 Issue 3, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Al-Mahasneh, Majdi1 (AUTHOR), Al-U'datt, Muhammad2 (AUTHOR), Rababah, Taha2 (AUTHOR), Al-Widyan, Mohamad1 (AUTHOR), Abu Kaeed, Aseel2 (AUTHOR), Al-Mahasneh, Ahmad Jobran3 (AUTHOR), Abu-Khalaf, Nawaf4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 4/8/2021, p1-9. 9p.