Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Al-Shaikh Turki M."'
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 11, Iss 1, Pp 238-253 (2022)
Poultry meat is a great source of protein and provides lots of nutrients such as iodine, iron, zinc, vitamins, and essential fatty acids that humans require. The positive applications of metal nanoparticles (NPs) in the diets of various poultry speci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/466b8acb5c3e4c67a9beaa188af5423b
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology January 2023 47
Autor:
Saad, Fatma1 (AUTHOR), Al-Shaikh, Turki M.2 (AUTHOR), Zouidi, Ferjeni3 (AUTHOR), Taher, Mostafa A.3 (AUTHOR), Saidi, Saber Abdelkader2 (AUTHOR), Hamden, Khaled1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 8/1/2023, p1-11. 11p.
Autor:
Mohamed, Magda F., Saddiq, Amna A., Al-Shaikh, Turki M., Ibrahim, Nada S., Abdelhamid, Ismail A.
Publikováno v:
In Bioorganic Chemistry September 2021 114
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 7/3/2023, p1-9. 9p.
Publikováno v:
In Heliyon 30 August 2024 10(16)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.