Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Al-Mahdouri A"'
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 5, Iss 2, Pp 855-875 (2023)
Bruise damage is one of the mechanical injuries that fresh produce can sustain during the postharvest supply chain. The study investigated the effect of drop impact levels, storage temperatures, and the storage period on the quality changes of cucumb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/407cb30005774c8c881f67f32fec5b9f
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 7
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100640- (2023)
This study investigated the effect of mechanical damage of different impact energies (0.074 J, 0.160 J, 0.273 J) generated by a pendulum impactor and evaluated the bruise intensity and quality changes of bananas after 12 days of storage at 5, 13, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7693d3a914424c478b51f5296c64a391
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 6, p 1122 (2023)
Mechanical damage resulting from excessive impact force during handling and other postharvest operations from harvesting to consumption is a critical quality problem in fresh produce marketing. The study investigates the impact of bruise damage, stor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee8de8d21d314190a40c140dde7a0aa7
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :333-340
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Open Agriculture Journal. 15:82-90
Introduction: Bruising is a type of mechanical damage that challenges fresh horticulture production efforts, which occurs mainly due to excessive compression and impact forces during postharvest operations resulting in quality deterioration of fresh
Publikováno v:
In Solar Energy September 2014 107:314-327
Publikováno v:
AgriEngineering; Jun2023, Vol. 5 Issue 2, p855-875, 21p