Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Al-Mahasneh, Majdi A."'
Autor:
Gammoh, Sana, Alu’datt, Muhammad H., Alhamad, Mohammad N., Rababah, Taha, Al-Mahasneh, Majdi, Qasaimeh, Ahmad, Johargy, Ayman, Kubow, Stan, Hussein, Neveen M.
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2018 24:50-55
Autor:
Alu'datt, Muhammad H., Rababah, Taha, Alhamad, Mohammad N., Alodat, Moh'd, Al-Mahasneh, Majdi A., Gammoh, Sana, Ereifej, Khalil, Almajwal, Ali, Kubow, Stan
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2017 230:125-134
Autor:
Alu’datt, Muhammad H., Rababah, Taha, Alhamad, Mohammad N., Al-Mahasneh, Majdi A., Almajwal, Ali, Gammoh, Sana, Ereifej, Khalil, Johargy, Ayman, Alli, Inteaz
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2017 218:99-106
Autor:
Al-Mahasneh, Majdi1 (AUTHOR), Al-U'datt, Muhammad2 (AUTHOR), Rababah, Taha2 (AUTHOR), Al-Widyan, Mohamad1 (AUTHOR), Abu Kaeed, Aseel2 (AUTHOR), Al-Mahasneh, Ahmad Jobran3 (AUTHOR), Abu-Khalaf, Nawaf4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 4/8/2021, p1-9. 9p.
Improving the Functional and Sensory Properties of Cookies by Ultrasonic Treatment of Whey Proteins.
Autor:
Rababah, Taha, Al-U'datt, Muhammad, Al-Mahasneh, Majdi, Alsaad, Ahmad, Gammoh, Sana, Mahili, Hana'a, Abdhamead, Khaled Bny, Almajwal, Ali, Ajouly, Tha'er, Bartkute-Norkuniene, Vaida
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 9/28/2022, p1-8, 8p
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 81(4):735-740
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(4):1467-1473
Autor:
AL-MAHASNEH, MAJDI1, AL-WDYAN, MOHAMAD I.2 widyan@just.edu.jo, RABABAH, TAHA3, ALU'DATT, MUHAMMAD3
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science. 2017, Vol. 23 Issue 4, p682-687. 6p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2017, Vol. 41 Issue 3, pn/a-N.PAG. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.