Zobrazeno 1 - 10
of 206
pro vyhledávání: '"Al-Dairi M"'
Autor:
Al-Dairi M; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman., Pathare PB; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman.. Electronic address: pankaj@squ.edu.om., Al-Yahyai R; Department of Plant Sciences, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman., Jayasuriya H; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman., Al-Attabi Z; Department of Food Sciences and Nutrition, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Oct 15; Vol. 455, pp. 139812. Date of Electronic Publication: 2024 May 28.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Al-Dairi M; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman., Pathare PB; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman., Al-Yahyai R; Department of Plant Sciences, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman., Al-Mahdouri A; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Oman.
Publikováno v:
Current research in food science [Curr Res Food Sci] 2023 Nov 17; Vol. 7, pp. 100640. Date of Electronic Publication: 2023 Nov 17 (Print Publication: 2023).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pathare PB; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Muscat 123, Oman., Al-Dairi M; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Muscat 123, Oman., Al-Yahyai R; Department of Plant Sciences, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Muscat 123, Oman., Al-Mahdouri A; Department of Soils, Water and Agricultural Engineering, College of Agricultural & Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Muscat 123, Oman.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Mar 07; Vol. 12 (6). Date of Electronic Publication: 2023 Mar 07.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.