Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Al Saad, Dalya"'
Autor:
Hammouh, Fadwa, Zein, Sima, Amr, Rula, Ghazzawi, Hadeel, Muharib, Dina, Al Saad, Dalya, Subih, Hadil
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2020, Vol. 51, Issue 3, pp. 494-506.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-11-2019-0337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Al-Saad D; Department of Chemistry, University of Pavia, Viale Taramelli 12, 27100 Pavia, Italy., Memeo MG; Department of Chemistry, University of Pavia, Viale Taramelli 12, 27100 Pavia, Italy., Quadrelli P; Department of Chemistry, University of Pavia, Viale Taramelli 12, 27100 Pavia, Italy.
Publikováno v:
TheScientificWorldJournal [ScientificWorldJournal] 2014; Vol. 2014, pp. 472373. Date of Electronic Publication: 2014 Dec 31.