Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"Al Ismail K"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 23 No. 3 (2023); 22812-22830
Acrylamide (AC) is a processing contaminant that is formed in some heated starchy food because of Maillard reaction, which involves a reaction between the reducing sugars glucose and fructose, and the amino acid asparagine and there are concerns abou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; Mar2023, Vol. 23 Issue 3, p22812-22830, 19p
Autor:
Albawarshi, Y., Amr, A., Al-Ismail, K., Shahein, M., Majdalawi, M., Saleh, M., Khamaiseh, A., El-Eswed, B.
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 9/5/2022, p1-11, 11p
Chemistry and antiproliferative activities of 3-methoxyflavones isolated from Varthemia iphionoides.
Autor:
Al-Dabbas, M. M.1 m.aldabbas@ju.edu.jo, Al-Ismail, K.1, Abu-Taleb, R.1, Hashimoto, F.2, Rabah, I. O.2, Kitahara, K.2, Fujita, K.2, Suganuma, T.2
Publikováno v:
Chemistry of Natural Compounds. Mar2011, Vol. 47 Issue 1, p17-21. 5p. 1 Diagram, 1 Chart.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2007, Vol. 19 Issue 3, p287-296. 10p. 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.