Zobrazeno 1 - 10
of 342
pro vyhledávání: '"Aktop A"'
Autor:
Abdurrahman Aktop, Esin Kaplan
Publikováno v:
Türk Spor ve Egzersiz Dergisi, Vol 25, Iss 2, Pp 255-263 (2023)
The aim of the study is to examine the effect of yoga practices on heart rate variability and mindfulness levels. A total of 52 women who did and didn’t do yoga (Mean age= 30.25±5.58) voluntarily participated in the study. Heart rate variability w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fa4f82a79a94105ae9aadb9f5e347a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AKTOP, Vildan Saba1 saktop@aku.edu.tr
Publikováno v:
Anadolu University Journal of Social Sciences / Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2024, Vol. 24 Issue 1, p455-472. 18p.
Autor:
Göçmen, Recep1 (AUTHOR), Aktop, Abdurrahman2 (AUTHOR) aktop@akdeniz.edu.tr, Pınar, Yeliz1 (AUTHOR), Toktaş, Neşe2 (AUTHOR), Kristýna Jandačková, Vera3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Applied Psychophysiology & Biofeedback. Dec2023, Vol. 48 Issue 4, p461-470. 10p.
Publikováno v:
Itobiad: Journal of the Human & Social Science Researches / İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi; 2024, Vol. 13 Issue 4, p1-28, 28p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KUNDAK, Sabriye1 sabriyebozok@aku.edu.tr, AKTOP, Vildan Saba1 saktop@aku.edu.tr
Publikováno v:
International Journal of Management Economics & Business / Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi. 2023, Vol. 19 Issue 3, p445-470. 26p.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2023, Vol. 35 Issue 3, p55-74. 20p.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 8, Pp 1474-1479 (2021)
Listeria monocytogenes is a foodborne pathogen frequently isolated from food that causes different public health problems. In recent years, antibiotic resistance of pathogens has become an important problem affecting human health. For this reason, it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/238c3881b1fa43d0b4f7c403177eb273