Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Akter, Mst Sorifa"'
Autor:
Kabir, Md Shahjahan, Roy, Urmi, Suvo, Sourov Pramanik, Sobhan, Abdus, Kamal, Md. Murtuza, Akhter, Most. Jesmin, Akter, Mst Sorifa, Ahmed, Maruf
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haque Ahmed Redwan, Mourin Mehrin Mamun, siddique md abu ayub, Sarker Manobendro, Akter Mst. Sorifa, Chakrabarty Nayan, Islam Nawsheen
Publikováno v:
Journal of Biosystems Engineering. 45:281-281
Autor:
Ahmed, Maruf1,2 (AUTHOR), Akter, MST. Sorifa1 (AUTHOR), Eun, Jong-Bang1 (AUTHOR) jbeun@jnu.ac.kr
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Feb2011, Vol. 62 Issue 1, p91-96. 6p.
Autor:
Akter, Mst. Sorifa1 (AUTHOR), Ahmed, Maruf1 (AUTHOR), Eun, Jong-Bang1 (AUTHOR) jbeun@jnu.ac.kr
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Nov2010, Vol. 61 Issue 7, p702-712. 11p. 4 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 45:726-732
Effect of pretreatments with 1 w/v% sodium hydrogen sulphite (NaHSO 3 ) and 1 w/v% calcium chloride (CaCl 2 ) and drying temperatures (55, 60 and 65 °C) on sweet potato flour were investigated. Flour treated with CaCl 2 had higher amounts of ascorbi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.