Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Aktar, Tugba"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Archives of Oral Biology September 2022 141
Autor:
Aktar, Tugba
Texture perception and appreciation was found to be one of the determinative factors for preference, which lead to business success. Moreover, it was claimed to be vital for safe consumption in some cases for the vulnerable population (i.e. elderlies
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.674999
Publikováno v:
In International Dairy Journal June 2022 129
Autor:
Aktar, Tugba
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2022 125
Publikováno v:
In LWT September 2021 149
Autor:
Yürür Senay, Aktar Tugba
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 247, p 01009 (2021)
Food hygiene is indisputably one of the most important issues in terms of public health and safety. Food workers are the leading staff members for the compliance of the basic hygiene rules. COVID-19 pandemic has attracted more attention especially fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c23dddbcc495405ba8dd29db98923c3a
Autor:
Upadhyay, Rituja1 (AUTHOR) upadhyay@uidaho.edu, Aktar, Tugba2 (AUTHOR), Chen, Jianshe1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Jun2020, Vol. 51 Issue 3, p375-388. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.