Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Aksornchu, Pattamaporn"'
Autor:
Chamnansilpa, Netima, Aksornchu, Pattamaporn, Adisakwattana, Sirichai, Thilavech, Thavaree, Mäkynen, Kittana, Dahlan, Winai, Ngamukote, Sathaporn
Publikováno v:
In Heliyon November 2020 6(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science & Technology. 2008, Vol. 30, p95-102. 8p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 2 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aksornchu P; Phytochemical and Functional Food Research Unit for Clinical Nutrition, Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Allied Health Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Chamnansilpa N; Phytochemical and Functional Food Research Unit for Clinical Nutrition, Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Allied Health Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Adisakwattana S; Phytochemical and Functional Food Research Unit for Clinical Nutrition, Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Allied Health Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Thilavech T; Department of Food Chemistry, Faculty of Pharmacy, Mahidol University, Bangkok 10400, Thailand., Choosak C; Phytochemical and Functional Food Research Unit for Clinical Nutrition, Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Allied Health Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Marnpae M; Phytochemical and Functional Food Research Unit for Clinical Nutrition, Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Allied Health Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand.; The Halal Science Center, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Mäkynen K; Phytochemical and Functional Food Research Unit for Clinical Nutrition, Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Allied Health Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Dahlan W; The Halal Science Center, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Ngamukote S; Phytochemical and Functional Food Research Unit for Clinical Nutrition, Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Allied Health Sciences, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand.; The Halal Science Center, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand.
Publikováno v:
Antioxidants (Basel, Switzerland) [Antioxidants (Basel)] 2020 Dec 30; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2020 Dec 30.