Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Aksay O"'
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 18, Pp 1037-1045 (2023)
Fatma Çölkesen,1 Arzu Tarakçı,2 Esma Eroğlu,3 Fatma Kacar,4 Şule Özdemir Armağan,2 Selver Can,5 Bağdat Erol,6 Oyagül Aksay,6 Fatih Çölkesen7 1Department of Infectious Diseases and Clinical Microbiology, Konya
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efe941bbe8914685b22ee9f74be2ab64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kelebek H; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Adana Alparslan Turkes Science and Technology University, 01250 Adana, Turkey., Sasmaz HK; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Adana Alparslan Turkes Science and Technology University, 01250 Adana, Turkey., Aksay O; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Adana Alparslan Turkes Science and Technology University, 01250 Adana, Turkey., Selli S; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, University of Cukurova, 01330 Adana, Turkey., Kahraman O; Applied Food Sciences Inc., 675-B Town Creek Road, Kerrville, TX 78028, USA., Fields C; Applied Food Sciences Inc., 675-B Town Creek Road, Kerrville, TX 78028, USA.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Mar 29; Vol. 13 (7). Date of Electronic Publication: 2024 Mar 29.