Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Aksüt, Burcu"'
Autor:
Aksüt, Burcu1 (AUTHOR), Polatcı, Hakan2 (AUTHOR), Taşova, Muhammed2 (AUTHOR) muhammed.tasova@gop.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Oct2023, Vol. 148 Issue 19, p10415-10427. 13p.
Autor:
DURSUN, Samet Kaya1 kayadrsn44@gmail.com, AKSÜT, Burcu2 burcu.aksutt@gmail.com, POLATCI, Hakan2 hakan.polatci@gop.edu.tr, TAŞOVA, Muhammed2 muhammed.tasova@gop.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. Sep2023, Vol. 20 Issue 3, p561-573. 13p.
Autor:
Aksüt, Burcu1 (AUTHOR), Dursun, Samet Kaya1 (AUTHOR), Polatcı, Hakan1 (AUTHOR), Taşova, Muhammed1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Microwave Power & Electromagnetic Energy. Mar2023, Vol. 57 Issue 1, p28-43. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AKSÜT, Burcu, POLATCI, Hakan
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 1 170-180
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Drying is the process of removing the moisture in the product by evaporation up to a certain threshold value. The moisture content of the cauliflower vegetable is 90.76%, causing microbiological and enzymatic deterioration. For this reason, cauliflow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::fcdcb16b559b4dbdc003ddc989c2ee83
https://dergipark.org.tr/tr/pub/turkager/issue/70433/1097272
https://dergipark.org.tr/tr/pub/turkager/issue/70433/1097272