Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Akrom Hasani"'
Autor:
E. Berghofer, I. Schwaiger‐Nemirova, W. Conrad, H. Bettmann, M. Meie, S. Becker, J. Dorfer, H. Blenke, Hanïfe Büyükgüngör, Arif Çağlar, G. Eberhard, P. Czermak, F.J. Schmitz, A. Stecher, J. Tretzel, M. Eckert, G. Baumann, K. Gierschner, H.‐H. Gehrke, R. Krützfeldt, W.‐D. Deckwer, O. Grujic, S. Popov, M. Skrinjar, S. Gacesa, F.A.M. Klaver, F. Kingma, A. Bomberg, P. Krömer, U. M. Kulozik, H. G. Kessler, I. Marc, J.M. Engasser, T S Matuszek, I.O. Moraes, D.M.F. Capalbo, R.O. Moraes, D. Pejin, R. Razmovski, BA Prasetyo, HW van Verseveld, R. G. Protheroe, G. M. Hall, Th Rau, Th. Senn, H.J. Pieper, R. Razmovskl, H. Reng, T. Hinkerohe, M. Schröder, W. Krischke, M. Wanner, W. Trösch, H. Chmiel, O. Jung, Ign. Suharto, Akrom Hasani, M. Kismurtono, H.B. Winzeler
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:273-287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.