Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Akpinar, Ali Emre"'
Autor:
Yildiz, Baris, Demirel, Ramazan, Staudacher, Jonas J., Beseren, Hatice, Yildiz, Gulden, Akpinar, Ali Emre, Park, Seong‐Hoon, Ozden, Ozkan
Publikováno v:
Journal of Biochemical & Molecular Toxicology; Nov2024, Vol. 38 Issue 11, p1-11, 11p
Autor:
Geboloğlu, Merve Dilek, ALTUNOK, Sümeyye, ALTINTAŞ, Serdar, AKÇAY, Mehmet Emin, AKPINAR, Ali Emre, ERGÜL, Ali
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10157::7548f817b26ec0900e55ea666ba2167c
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/e6fd5d77-2dc7-42d0-bdab-b6f26fb83bcd/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/e6fd5d77-2dc7-42d0-bdab-b6f26fb83bcd/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AKPINAR, Ali Emre, ALTINTAŞ, Serdar, ALTUNOK, Sümeyye, AKÇAY, Mehmet Emin, KARATAŞ, Merve Dilek, ERGÜL, Ali
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 3 268-277
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG)
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG)
Türkiye, alan ve üretim potansiyelinin yanında, zengin bir elma genetik çeşitliliğine sahiptir. Ancak, farklı isimlendirmelerden ve çeşit içi varyasyonlardan kaynaklanan çeşit karmaşası yaşanmaktadır. Bu nedenle, yetiştiricilikte kul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::3040d06aa37fed542ecbf9bdeec4f29b
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gopzfd/issue/66054/1032509
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gopzfd/issue/66054/1032509
Autor:
AKPINAR, Nükhet, GÖRGÜN, Salih, AKPULAT, Hüseyin Aşkın, AKPINAR, Mehmet Ali, AKTÜMSEK, Abdurrahman, AKPINAR, Ali Emre
Publikováno v:
Volume: 36, Issue: 2 233-237
Turkish Journal of Biology
Turkish Journal of Biology
The fatty acid compositions of the seeds of Peucedanum ruthenicum, Peucedanum chryseum, Peucedanum palimbioides, Peucedanum obtusifolium, and Peucedanum zedelmeierianum were investigated by gas chromatography (GC). The main fatty acids in the species
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::fe33b0c63d04a14880e633b32c49f2e4
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkbiology/issue/11699/139698
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkbiology/issue/11699/139698
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000350230200002
The fatty acid composition and omega 3/omega 6 ratios in the muscle of wild and reared Oncorhynchus mykiss (rainbow trout) in the Tohma River (Sivas, Turkey) were determined by gas chromatography. There were quantitative dif
The fatty acid composition and omega 3/omega 6 ratios in the muscle of wild and reared Oncorhynchus mykiss (rainbow trout) in the Tohma River (Sivas, Turkey) were determined by gas chromatography. There were quantitative dif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c81d94cbf0a5d45edd802b7e72f883c9
https://hdl.handle.net/20.500.12418/8051
https://hdl.handle.net/20.500.12418/8051