Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Akond, Muhammad Ali"'
Autor:
Akond, Muhammad Ali, Alam, Saidul, Hasan, S.M.R., Mubassara, Sanzida, Uddin, Sarder Nasir, Shirin, Momena
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 130(2):156-158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akond, Muhammad Ali, Matsuda, Yusuke, Ishimaru, Takayuki, Iwai, Ken, Saito, Akira, Kato, Akio, Tanaka, Shuhei, Kobayashi, Jun, Koga, Daizo
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry; February 2014, Vol. 78 Issue: 2 p222-230, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HIDALGO, Aklani-Rose G.D., AKOND, Muhammad Ali, KITA, Keiko, KATAOKA, Michihiko, SHIMIZU, Sakayu
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry; January 2001, Vol. 65 Issue: 12 p2785-2788, 4p
Ready-to-Eat (RTE) describes foods that need not be cooked, reheated, or otherwise prepared before consuming them. Recent Advances in Ready-to-Eat Food Technology covers all the aspects of RTE from statistics, method of production, mechanization, the
Microorganisms are involved in numerous useful transformations in foods, but are also implicated in food spoilage or foodborne illnesses, which affect food safety and quality. Microorganisms are evolving and constantly adapting to environmental condi