Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Akobundu, ENT"'
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 1 (2017); 82-94
Soymilk prepared from TGX 923-2E soybean variety previously soaked for 12 h and sprouted for 72 h was fortified with ferric ammonium citrate (Fe), calcium carbonate (Ca) and vitamin C (VC) according to Box-Wilson (1951) experimental design matrix at
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 1 (2017); 70-81
Soymilk extracted from sorted, 12h tap water steeped, 72h sprouted, hand dehulled and bicarbonate boiled TGX 923-2E soybean variety was fortified for complementary feeding with ferric ammonium citrate (Fe), calcium carbonate (Ca) and vitamin C (VC) a
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 24, No 1 (2006); 123-126
No Abstract. Nigerian Food Journal Vol. 24(1) 2006: 123-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akobundu, ENT
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 1989 1(3):109-111