Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Akl, Engy A."'
Autor:
Akl, Engy M., Mohamed, Rasha S., Abdelgayed, Sherein S., Fouda, Karem, Abdel-Wahhab, Mosaad A.
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre December 2024 32
Publikováno v:
In Phytomedicine Plus August 2024 4(3)
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre May 2023 29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akl, Engy A., Younos, Marwa A.
Publikováno v:
Egyptian Journal of Botany; 2024, Vol. 64 Issue 3, p809-823, 15p
Publikováno v:
In Toxicology Reports 2020 7:30-35
Publikováno v:
Polymer Bulletin; Dec2023, Vol. 80 Issue 12, p13343-13356, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of the National Research Centre. 2/17/2020, Vol. 44 Issue 1, p1-8. 8p.
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science. 16:1393-1403
Background: Cream cheese is a fatty cheese that is popular with many consumers and highly nutritious. There are many studies to reduce its fat content by fat replacers. Flaxseed mucilage has the potential for stabilizing emulsions, thickening foods a